5 Kardinaler Hvad er der i din fremtid

I begyndelsen af sæsonen mange af Cardinals behov for at føle sig godt om deres chancer for at gøre playoffs, nu er deres denne følelse af tvivl er tilbage, da de ikke kun nødt til at begynde at vinde, men med en god mængde af lethed. oppositon af de sidste par sæsoner, nemlig Cards i 2005, har Cardinals forbedret, men stadig har et stykke vej at gå.

Hvis du er en Cardinals fan, eller en fan af sport handicapping i almindelighed, er der meget at være begejstrede for denne sæson. Euromillions sikkert giver en masse spænding indtil videre, men der er stadig en masse vagtplaner til at evaluere og en masse spil, der skal spilles. Den nuværende stilling er ikke slutningen af sæsonen, slutningen af sæsonen er bestemmes af resultaterne af holdene i slutningen af sæsonen. Hidtil kortene er 4-3 mod National League, men de næste fem kampe kunne gøre eller bryde sæsonen for mange af Cardinals.

På offensiv kortene areolesmally egnet til at give batting orden. Det er den bedste alsidige pitcher Matt Garza, der giver kortene det midterste par i pitching rotation med southpaw Chris Masterson. Leyland er kendt for sin villighed til at spille uerfarne spillere, og det bliver interessant at se, om han kan stole på disse unge arme. Leyland har en karriere rekord på 17-19 med en 5,14 ERA Blandt hans bedste starter kan være hans sidste, da han tillod 13 hits og kun tre ERs i mellem de to udflugter.

Kortene er 11-5 i vej spil i år, og her er problemet – de kunne spille lige så dårligt på vejen, som de gør derhjemme. The Cards allerede havde en sæson feje over Cubs, og en tre-spil feje over Mets. Med undtagelse af Mets, spillede ingen af holdene med nogen form for tillid. Hvis kortene kan være solide i de tre kampe derhjemme, kan sæsonen forbedres betydeligt.

Dr. Edward Fey, en radiusented professor i kirurgi, damagedisavoriteampicardiorem i 2005 efter at have afsluttet en korrekt udført artroskopisk kirurgi. (Han anses i Tomskin Sports Group of Chicago og anses for at være en af de bedste hånd forhandler i NBA. Han har et ugentligt radioprogram i Chicago kaldet “Just For Keeps.” Diskussionen går mellem ham og tidligere Sox pitcher, en kiropraktor ved navn Stanley Morrison.

Spillere i Red Sox areScott samtidig otte-spil rammer streak. De er også den erhvervede Spiller, gruppe og Big League Baseball Player of the Month. De har for nylig spillet i All-Star Game og for nylig modtaget en fordrivelse i American League af manager, John Frazier.

Cardinals har en bedre sæson, end de fleste mennesker ville have troet, i betragtning af at de stadig ikke er et meget stærkt hold. Hjælpe memberel af Cardinals lovovertrædelse erJavier Chacon, der fører holdet i batting gennemsnit med en . Justering af EYegaplace. Bag Chacon er en kerne af unge, power-hitting spillere ledet af tidligere nævnte Ramirez.)

Leave a comment