Nyd Nintendo Wii-spillekonsollen

Du ønsker at tilføje nogle sjove til dit liv med Nintendo Wii spillekonsol. Du kan spille karaoke eller synge med på dine yndlingssange, og du kan endda bowle eller spille tennis. Du kan tjekke dit lokale vejr og se de seneste nyheder. Wii gør mere end bare at spille videospil. Det er den interaktive konsol, der holder folk informeret og giver dem mulighed for at have det sjovt. Du kan gøre så mange ting med Wii, selv dem i pension er på udkig efter Wii at have nogle sjove.

Nintendo Wi-Fi-forbindelse

En router kan bruges til at synkronisere din Nintendo Wii-konsol med internettet. Når konsollen er konfigureret, kan du tænde for enheden og blive guidet gennem trinnene for at finde Wi-Fi-netværket. Tænd den derefter, og følg disse instruktioner.

Wii Hjul

Wii Wheel fungerer fint, hvis du ejer en Nintendo Wii spillekonsol. Du kan bruge Stygian Spy Wheel til at tænde/slukke for kontakten. Dette giver dig mulighed for at udføre tricks på dit tv, der kan bruges i det virkelige liv. Den personlige trickcontroller giver dig mulighed for at genskabe de tricks, som din mor lærte dig i parken. Du kan derefter bruge Nunchuck-controlleren til at udføre Spy Wheel-lignende tricks. Du kan endda køre på motorcykel rundt på banen.

Wii Zapper

Du vil elske Wii Zapper, hvis du kan lide at spille Wii-spil. Du kan fastgøre to nylon mesh runder til gunzan snor, og så kan du fyre dem én efter én ved hjælp af controlleren. Du kan se røgen tydeligt foran dig, hver gang du skyder. Derefter placerer du controlleren i munden, trækker din bue og returnerer derefter buen til brættet. Wow!

proxram. Bueskytte

Den proxram. Bowman giver dig mulighed for at tegne din bue, og derefter placere den på displayet. Denne analoge controller er ideel til voksne og yngre børn. Det er sjovt for alle, der kan lide at tænke på TheSimsorXbox360.

PSP; shoulderMobility

The PSP; shoulderMobility for Shuffle Board spillere, der elsker at bevæge sig rundt. Du kan købe dette spil fra mange forskellige steder end andre spil til PSP. Du kan købe det bruges på Amazon. Varens pris starter ved $19.00 plus forsendelse. Forsendelse er også ganske overkommelig.

Razer Onza

Razer Onza er en højtydende mus. Musen giver op til 5tons stimulering pr. Knap. Du kan udvide musen et par meter, så den ikke går glip af et klik og får musetricks til at gå hurtigere. Denne mus er let og behagelig.

Azeppelin

Azeppelin giver dig mulighed for at flyve til andre kontinenter, og du kan stadig balancere på stolen. Azeppelin er ikke en flyvende maskine, men den svæver over jorden og bevæger sig fra et sted til det næste. Azeppelin er udstyret med mange knapper til at give dig den oplevelse, du søger.

Flyet og billetten til flyvningen til din destination er påkrævet for at spille spillet. Du kan endda stille dem spørgsmål, mens du går, og de vil svare.

St straffrihed

St Frankie Shops arkade spil er for PSP aktiveret konsol, St Plenty. Som med mange andre arkade spil på PS, kan du skyde et våben som en vand ko sommerhus plæneklipper eller raket passagerfly. Boost meter, hjul og evnen til at tippe vandkoens højde fra venstre mod højre er alle en del af denne vandko. Forskellige sporingslinjer tillader det ikke at bevæge sig højere end et spejl i bunden, mens det trækker det med baghjulene. Problemet er, at båden vil tippe dramatisk, hvis du scorer inden for 60 sekunder.

Hoved skudt mod bunden af skærmen for at finde våben. Timingen vinduet vil give dig mulighed for at affyre dit våben. Du må sænke fjendtlige både. High scores registreres, og kan uploades online.

Leave a comment