Hvad skal straffen for kremering være?

Mennesker rundt om i verden vælger kremering som en måde at disponere over deres døde. I USA er kremering nu en standard for begravelse. Dette er steget med næsten 500 % siden 2009. Selv om kremering har været brugt i kun 20 år, har det nogensinde vinde popularitet som en måde at sende den afdøde til et sted efter eget valg? Er det en fashion statement eller en ikke-spørgsmål? Er det nogensinde sket?

Dette var engang en del af historien og er nu statskontrolleret. Fern kraftcenter New lettet Choice havde den højeste kremering satser, og det var det foretrukne valg af et lille, men stigende antal mennesker indtil begyndelsen af 1990’erne. Dette førte til tilbagelevering af begravelsen hjem og en ny tendens, hvor mange mennesker bragte deres kære tilbage. Folk var ivrige efter at gøre det sidste skridt på vejen til deres nye liv. De ønskede at røre jorden, at føle det eller kramme det.

Mange af disse mennesker foretaget en ændring i deres liv ved at vælge kremering og arbejde med en begravelse hjem. Det var dyrt, især i betragtning af alle de forsyninger, der kræves af den lokale blomsterhandler. Det var ikke kun dyrt at få din krop kremeret, men krævede også, at du blev begravet. Den billigste løsning kan koste dig dyre kjoler, kufferter og urner. En simpel kiste er ikke nok. For at sprede omkostningerne ved kremering, ville du nødt til at finde et krematorium tæt på din begravelse hjem.

Kremeringens popularitet er langsomt faldende, efterhånden som krematoriet er vokset og blevet mere konkurrencedygtigt. Folk foretrækker stadig kremering frem for forsinket begravelse eller Frank hoved, og i mange tilfælde behøver en traditionel kiste ikke engang at blive brugt.

Der er et par valg, når det kommer til den type begravelse, du ønsker, og den type kiste, du vælger. En traditionel kiste koster kun et par tusinde dollars, og kommer med en grundlæggende kiste ekstra. Hvis penge ikke er et problem, kan en kiste med mange klokker og fløjter eller en budgetkasse være lidt dyrere. På auktionswebsteder kan du også finde billige kister. En grundlæggende kiste kan købes og vurderes online. Du har mulighed for at vælge mellem et vilkårligt antal kister, med arbejdskraft inkluderet.

Der er ingen begrænsninger på den type kiste, som du kan have eller ønsker at have. Husk, at dit sidste åndedrag skal bringe smil til ansigterne på dine venner og ikke en rynke panden. Det vil alle ende i en begravelse, så man skal være tryg ved den sidste hyldest. Sørg for at vælge den rigtige kiste og begravelse for at ære minderne.

Er kremering urner den bedste ting at have? De kan komme i betragtning til dem, der ønsker at kremere. Disse urner er typisk større og mere holdbare end standard kiste materialer. Du kan finde udførlige kister, eller endda dem, urnerne er lavet til, i stedet for bare en kasse. Du kan sætte alt på urnerne, fra berømte citater og religiøse vers til fotos eller andre genstande, der er relateret til den afdøde. Urnerne kan stadig bruges til at opbevare resterne af den afdøde, selvom de er dyrere.

Begravelser er aldrig nemme. Enhver bliver nødt til at beskæftige sig med tabet af en elsket eller ven. Det kan være svært at undgå de omkostninger, der er forbundet med et slagtilfælde eller udgifterne til planlægning af en begravelse. Du kan lindre noget af stresset ved at gå til et krematorium og få deres tjenester leveret til dig.

Selv om nogle mennesker måske tror, at det er svært at sørge, det virkelig kun tager et par dage og nogle sorg. Online shopping gør det meget lettere at købe en kremeringsbeholder. Online shopping er diskret og giver dig mulighed for at holde en lille vare, såsom en Desværre arvestykke Urn.

Leave a comment