Kreditkortbehandlingssystemer

Mobilbetalingsfunktionerne er blevet stærkt begrænset af den teknologi, der er tilgængelig på enheder, der understøtter dem. Men det ændrer sig langsomt. Med ny teknologi, der forbedrer anvendeligheden af deres produkter, udvikler kreditkortbehandlingstjenester og -systemer sig konstant.

Systemer til behandling af kort

Kreditkortbehandling er traditionelt forbundet med detailapplikationer. Mobilapplikationer til kreditkorthåndtering og handelskonti forbedres løbende. Men smart telefon apps og måske mere avanceret fakturering software er nu mainstream. Maskinen er stadig den største barriere for kreditkortbehandling via smartphone-applikationer til Android-telefoner og iPhones. Avancerede mobilapplikationer kræver en grundlæggende telefon med et indbygget kamera og en lagerlæser til at behandle kreditkorttransaktioner. Mens dumbphones, der opererer på ikke-traditionel teknologi som G-celerometre og anden ikke-traditionel teknologi, kan være i stand til at køre grundlæggende handelskonti applikationer, kan kreditkortbehandling stadig ske med dem. Handelstjenester spreder ordet om denne teknologi, og mange købmænd elsker det. Dette er gode nyheder både for forbrugere, der ønsker at betale med kreditkort, og for virksomheder, der ønsker at acceptere kreditkort via deres telefoner.

Brugen af smartphones til kreditkortbehandling er blevet ildeset af banker, både moderne og gamle. Det er vigtigt at uddanne dine medarbejdere og holde sig ajour med den nyeste mobilteknologi for at forbedre dine kunders og kunders oplevelse, når de bruger kreditkortudstedelses- eller overvågningstjenester til at hjælpe dem med at få adgang til deres midler. Disse ændringer er milliarder og atter billioner af dollars værd.

Trådløs betalingsbehandling – firkantede pløkker i mobile enheder

Det er ret almindeligt i dag at skubbe din iPhone eller BlackBerry over en kortmaskine. Kunder og kunder vil ofte betale med kreditkort. Det er klogt at have teknologien på plads til at acceptere kreditkortbetalinger fra enheder med bedre grafik og længere batterilevetid. Du vil opdage, at det at sætte en Google Wallet (eller en anden type eller faktureringstjeneste) betyder, at du ikke behøver at bruge en bestemt programprogrammeringsudbyder. Dit mobile betalingsbehandlingssystem giver dig mulighed for at bruge de ældre applikationer, forudsat at det er designet til berøringsskærmdrift på flag eller swipes.

Vigtigt at være i stand til at gøre forretninger på internettet

De, der ikke kender fordelene ved at behandle kreditkort online fra deres mobiltelefon, er klart bagud. Seminarer om forebyggelse af kreditkortsvindel, hemmelige kundescreeninger, købsmuligheder og hvordan man bruger mobilapplikationer samt andre webaktiverede værktøjer såsom PayPal og Google Wallet, er muliggjort af brugen af disse og andre webaktiverede merchantværktøjer som PayPal og Google Wallet. Du vil have flere muligheder, end du måske tror, når du vælger den rigtige teknologi og handelstjenester. De fleste mennesker er bekendt nok med kreditkort betaling behandling for at have brugt det mindst to gange.

Software valg bliver vigtigere for kreditkortselskaber. Dette skyldes, at det giver dem mulighed for at tilbyde mere fleksibilitet og en mere brugervenlig online shoppingoplevelse. Det betyder, at kortselskaber skal være i stand til at identificere deres mobile applikationer, så de kan kontrollere risikoen for, at deres kunder ikke har adgang til deres produkt.

Fleksible betalingsløsninger såsom nye mobile betalingsprocessorer kan gøre det nemt at behandle kreditkort. Dette vil være en fantastisk mulighed for virksomhedsejere, der ønsker at forblive konkurrencedygtige og rentable i dagens hurtigt skiftende markedsplads.

Leave a comment