Sæbe opskrifter med hjemmelavet sæbe

Med sæbeopskrifter, der let kan laves hjemme, er folk i stand til bedre at forstå, hvordan sæbe er lavet. Du kan lave din egen sæbe i stedet for at købe syntetisk sæbe. Med sæber, der allerede er på lager, kan du lave din egen sæbe.

Sæben er lavet ved at kombinere fedtstoffer med alkali. Når sæbeblandingen er afkølet, kan den derefter påføres huden med en børste. Du kan anvende sæbe blandingen til din hud ved hjælp af en børste. Dette skyldes, at alkali i sæbe gør olien eller fedtopløselig. Det kan også komme ind i sæbe, mens det løber gennem vand. Du kan vaske sæben med vand, når den er tørret. Du kan bruge fedt sæbe dagligt, og det vil være fantastisk til din hud, fordi det eksfolierer dem.

Olie sæbe har en lav pH, hvilket gør det mindre tørring på huden. Det er dog stadig fugtgivende. Du kan også lave ekstra skum med en børste. Det er godt for din hud. Disse er nogle eksempler på hjemmelavet sæbe opskrift. Du kan lave hundredvis mere. Nogle smelter kokosnødden og tilsæt fedt. Nogle mennesker erstatte kokos med fedt fra et kød.

Du kan lave din sæbe derhjemme. Du kan identificere eventuelle hudirritationer og vide, hvordan du løser dem. Det er muligt at spare penge ved at gøre din sæbe fra bunden i stedet for at købe kommercielle sæbe. Forskellen i pris er normalt mellem 2-3 dollars per bar. For sæbe, kan nogle butikker opkræve 100 dollars per bar. Du kan også lave sæbe fra naturlige olier.

Antiseptiske olier, såsom hvid eddike og te træ olie, kan bruges til at beskytte din hud. Disse olier er gode til behandling af acne, samt fjerne kål fra fadet. Huden kan gnides forsigtigt med et håndklæde. Det er også en god ide at bruge sæbefri sæbe. Dette reducerer tørhed og kan bruges, hvis der er problemer med din hud.

Det er vigtigt at sikre, at din hud er sund ved at holde den fugtig og ren. En fugtighedscreme anbefales til normal hud. Men hvis du har fedtet hud, bør du ikke bruge det. En sæbe-mindre sæbe er en god mulighed for hudpleje. Det renser din hud uden at fratage den sine naturlige olier. En mild sæbe, eller sæbe mindre sæbe kan bruges til følsomme hudtyper såsom tør eller normal.

Du bør følge instruktionerne. Mens en mindre fejl kan bruges til at inddrive kølet / koldpresset olie eller sæbe, der gik tabt, en stor fejl kan forårsage alvorlig skade på opskriften, hvilket gør det ufyldestgørende. Køleolier kan skade opskriften. Men en veldokumenteret opskrift er stabil og kan bruges i levende madlavning. De forvarmede plastbeholdere kan holde i 2-3 dage. For at gøre det bekvemt til bagning, vask og skræl grøntsagerne 5-6 dage før tørring af dem. Når de er tørret, kan du opvarme olien for at smelte grøntsagerne og hælde i beholderne.

Min tidligere artikel diskuterer fordele og ulemper ved hver opskrift. Du kan lave din egen kosmetik eller købe færdige opskrifter. Det er en fremragende investering, fordi du er mest sandsynligt allerede har fundet de testede og pålidelige produkter. Det bedste er, at du kan købe de fleste af ingredienserne fra din lokale købmand. Det kan tage cirka 2-3 timer.

Ingredienser

Der er mange naturlige ingredienser, der kan bruges til at lave hjemmelavede acne opskrifter. Efter den grundlæggende opskrift er blevet udarbejdet, mandarin æterisk olie tilsættes, sammen med kokosolie, olivenolie og et sortiment urter. Derefter opvarmes ingredienserne jævnt og får lov til at køle af. Denne opskrift kan tage lidt tid.

Du kan købe urter, hvis du har visse, som blåbær, aloe og kamille. Du kan finde en række urter på din lokale købmand, hvis du ikke er sikker på deres navne, tal eller farver. Blanding af planteingredienser i basisolien eller olie og vand tager kun et par sekunder. Blandingen må ikke overstige 5%.

Leave a comment