Sådan ansøger du om et banklån

Bankpersonale kan bede dig om at give oplysninger, de har fået fra andre kilder, såsom kreditrapporteringsbureauer. Tøv ikke med at tjekke din kredit rapport, hvis dette sker. Før du indsender din ansøgning, skal du rette eventuelle fejl.

Din ansøgning kan indsendes til gennemgang når som helst. Du skal være opmærksom på, at gennemgangsprocessen kan tage op til 30 dage, når din ansøgning er blevet gennemgået.

Banken udsteder checks i henhold til deres specifikationer. Du vil modtage en meddelelse via mail om dit lån beslutning inden for en uge. Du vil modtage et brev, der informerer dig om din beslutning og de næste skridt, hvis du bliver afvist.

Her er nogle vigtige tips til at hjælpe dig med at ansøge om et banklån.

Sørg for at have alle de oplysninger, du har brug for, før du indsender din ansøgning. Dette vil hjælpe dig med at gøre ansøgningsprocessen meget lettere og hurtigere.

Hvis du får et lån, vil banken refundere dig for ethvert underskud. Der er nogle undtagelser fra denne regel, som lån til boligejere og lån til køb af fast ejendom. Disse typer af lån er ikke tilgængelige fra alle banker, men de er tilgængelige. Du kan ansøge om en højere sats, hvis du er villig til at betale mere.

Opbevar en kopi af hvert dokument, og giv alle de supplerende oplysninger, som banken måtte have brug for. Du kan ansøge om et lån fra banken igen, selvom din ansøgning afvises. Du bør dog altid tjekke din kredithistorik, før du ansøger om et lån igen.

Bed forhandleren om at give en brev kredit for aktivfinansierede lån såsom garanterede lån. Dette dokument vil vise, at du kan tilbagebetale lånet, hvis det nogensinde er anmodet om igen. Her er hvad du kan forvente af en bank realkreditlån, hvis du mister dit hus: Den første betaling kan være 28 procent af det samlede lånebeløb for de første fem år. Dette kan stige op til 60 procent. Resten af lånet kan betales i månedlige rater på 3 til 25% for de næste fem år.

Hold alle dine finansielle dokumenter (f.eks. kontoudtog, en kopi af din boligejermanual, bevis for ophold og en kopi af din kreditrapport, herunder dit navn og din adresse) klar. Disse dokumenter vil gøre det muligt for långiver at kontrollere din økonomiske situation for at sikre, at du kan tilbagebetale lånet. Du kan blive bedt om at afvise lånet, hvis du ikke kan lide mulighederne.

Vær opmærksom på, at ikke alle banker vil låne 100% af de penge, du låner, før du forpligter dig til et banklån. Selvom dette ikke er meget trøstende, er det et tegn på, at kapitaldelen ikke er let tilgængelig. Banklånet kan kun godkendes, hvis 70% af beløbet er modtaget. Selv om nogle banker ikke kan godkende lån, der overstiger 100%, disse grænser er meget sjældne. Det er ikke noget, du kan kontrollere. Det kræver dog, at du er villig til at opfylde tegningsgarantikrav.

Leave a comment