Fordele ved automatisk reparationsværkstedsstyring

Autoværksted software giver dig mulighed for at gøre det mere effektivt og nemt at arbejde i din butik. Butikssystemet fungerer som et system med mange arbejdsstationer. Forskellige afdelinger overvåges og arbejdes på. Butikssoftwaren fungerer som en maskine, men den er ikke så sofistikeret og avanceret som den kunstige intelligensbilteknologi, vi vil se i fremtiden. Denne software er specielt designet til at tilpasse og udføre genstande inden for rammerne af en bestemt bilbutik eller anden bilvedligeholdelsesorganisation.

Shop Manager er ansvarlig for at administrere auto shop-softwaren. Dette omfatter strøm, opbevaring af aircondition, trafik, temperatur, belysning og trafik. Hvert bilsystem kan have forskellige temperaturindstillinger for forskellige typer dele. Denne software er i stand til at overvåge og tilpasse sig de skiftende temperaturkrav for de enkelte dele. Butiksbeholdningen opdateres. En butik, der reparerer eller servicerer biler, ville aldrig løbe tør. Dette gør det nemt og hurtigt at udskifte disse komponenter i vedligeholdelse eller reparation.

Autoværkstedssoftware har også andre funktioner, der giver mulighed for styring af butikken. Et auto shop management system giver dig mulighed for at holde styr på alt, hvad der sker i din butik. Det kan holde styr på, hvor folk er til enhver tid, hvem de tjener, i hvilken rækkefølge, og hvor hurtigt de reagerer. Effektivt kan spores og evalueres på hver butik computer eller individuelle bil system. Dette vil bidrage til at reducere antallet af medarbejdere og omkostningerne ved medarbejdere. Effektivitetsevalueringen er primært baseret på den nuværende arbejdsstyrkes resultater. Bortset fra manuel butiksstyring, kan auto værksted computere overvåges og analyseres for deres politikker og procedurer. Dette er de centrale funktioner i serviceafdelingens administrationssoftware til bilbutikker.

Auto Shop Manager software hjælper med at koordinere mellem personalet og de aktiviteter og ruter til transport af arbejdet til kundernes hjul. Denne software bruges til at koordinere og administrere feltserviceteknikere, planlægge job, planlægge Stop &indtag af reparationsarbejde og personaleuddannelse. Denne software gør det muligt for producenten at skabe unikke relationer med kunder og reducere antallet og hyppigheden af reparations- og vedligeholdelsesopkald.

Auto shop software er en integreret del af et stort netværk software, hvorigennem næsten alle afdelinger i en service virksomhed kan gøre sit eget indtryk. Men indtil teknologien forbedrer og standardiserer forhandlersoftwaredesignet, vil servicepersonalet stadig have evnen til at udføre deres arbejde. Forhandlerens system kan fungere som et virtuelt automatiseret center. Dette giver stort set alle afdelinger af forhandleraftalen, fra udvendig og indvendig vedligeholdelse til kundeforholdsopbygning, samt servicerådgivere, der kan hjælpe med at servicere kundernes specifikke køretøjer. Softwaren kan ikke gøre alt, før de er standardiserede og stabile.

Auto Shop Software har sine ulemper

Ny auto shop software har nogle ulemper. Nogle dele af det er endnu ikke stabile nok til at gøre det tilgængeligt til offentlig brug. Der er stadig brug for træningshjul til at håndtere komplekse køretøjer og lastbiler. Desuden er der endnu ikke udviklet et stort antal diagnostiske værktøjer til biler, der gør det nemmere og mere effektivt at reparere biler. Det er muligt at spare tid ved at have klare retningslinjer og detaljer om, hvordan lastbiler og biler repareres. Assist software, også kendt som Assist Software, er værdifuld for bil plejecentre og auto værksteder.

Leave a comment