Få billige forsikring – Faktorer, der påvirker bilforsikring priser

Forsikring har omkostninger. Omkostningerne ved hver politik vil dog variere afhængigt af den involverede risiko. Hvis du ved, hvilke faktorer dit forsikringsselskab tager hensyn til, når du fastsætter dine priser, er det muligt at sænke udgifterne til din forsikring. Du, forsikringstageren, har fuld kontrol over alle faktorer, der påvirker dine bilforsikringsomkostninger. Der er mange faktorer, der påvirker antallet af bilforsikring. Mens satserne kan variere meget mellem forsikringsselskaberne, nogle faktorer ligner alle forsikringsselskaber.

Køretøjstypen

Din bilforsikring satser vil blive påvirket af den type køretøj, du har. Priserne for din politik vil blive bestemt ud fra dit køretøjs alder, pålidelighed og tilstand. Forsikringsselskaberne overvejer også sandsynligheden for tyveri. Forsikringsselskabet vil også overveje sandsynligheden for tyveri. Sørg for at vide, hvilke bilmodeller du har, og hvilke priser de opkræver for hver. Priserne for din politik vil også blive bestemt af køretøjets alder, og hvor ofte det bruges. Dette skyldes, at ulykker er mere sandsynligt, hvis din bil har akkumuleret miles og er ældre.

Beregn dit budget

Før du begynder at lede efter den bedste bilforsikring, er det vigtigt at bestemme dit budget. Når du har fastlagt dit budget, er det nemt at beslutte, hvor meget dækning du ønsker. Det næste skridt er at shoppe rundt efter de bedste bilforsikring tilbud, der passer til dit budget.

Få mere at vide om de faktorer, der påvirker dine priser

Priserne påvirkes af din kørselsrekord, kreditscore, uddannelse og køretøjstype. Du betaler mere for din bilforsikring, hvis du er en højrisikochauffør.

Anti-tyveri udstyr installation kan være en god mulighed, hvis du ønsker at sænke din bilforsikring præmier. Du kan vælge mellem alt, herunder “klubben”, en elektronisk tænding eller ratlåseenhed. Selvom nogle af disse funktioner kan have en positiv effekt på dine præmier, er der andre måder, du kan reducere dine præmier på. Disse muligheder kan hjælpe dig med at spare penge på bilforsikring.

* En ren kørsel rekord er en fantastisk måde at få billig bilforsikring. Mange forsikringsselskaber vil overveje din kørsel rekord, før der træffes beslutning om de præmier, du betaler. For at finde ud af, hvor mange point din kørsel rekord har, ringe til din stats afdeling for motorkøretøjer. Også diskutere din politik med en forsikringsagent for at sikre, at du får de bedste priser.

* Betale dine præmier hvert år: I stedet for at betale månedligt, give dit forsikringsselskab til at fratrække de penge, du allerede betaler årligt. De vil ofte tilbyde sammenlignelig dækning til en lavere pris i mange tilfælde. Selvom omkostningerne ved den dækning, du modtager en gang om måneden, ikke er så meget som det, du betaler i løbet af det næste år, kan det spare dig penge på lang sigt.

* Biltyveri og hærværk kan hæve dine præmier, især i områder med en høj grad af biltyveri. Du kan sikre dig, at din bil er så sikker som muligt ved at installere et alarmsystem og en anden tyverisikringsenhed. Du behøver ikke at betale en højere præmie for din bil, hvis du har brug for det igen.

* Ingen krav Forsikring: Denne rabat er tilgængelig på alle nye biler og gives til kunder med meget lave point. Denne rabat giver et incitament til at undgå ulykker og ikke gøre krav. Hvis du vil se, hvor meget du kan spare, kan du se denne rabat.

* Driver’s uddannelse kurser er berettiget til rabatter: dette er en anden måde at sænke din bilforsikring satser. Bilister, der gennemfører defensive kørebaner er mindre tilbøjelige til at blive involveret i en ulykke, ifølge forsikringsselskaberne. Kurset vil lære dig, hvordan du kører mere sikkert på vejene.

Du kan øge din selvrisiko af de samme grunde som ovenfor. Du kan spare endnu flere penge, hvis du øger din selvrisiko. Du bør kun gøre dette, hvis din selvrisiko er tilstrækkelig til at dække enhver ulykke.

* Ingen billetter: spiste billetter er ikke gode, og vil medføre, at dine præmier gå op. Du skal være forsigtig med, hvad du ønsker dig. Din bilforsikring satser vil gå op mere hensynsløs kørsel billetter, du får.

* Ældre bilister: Som du får mere erfaring på vejen, vil dine priser falde. Nogle forsikringsselskaber vil kræve, at du er mindst 65 år gammel for at kunne modtage deres tjenester. Du kan være i stand til at få en lavere sats, hvis du er tæt på pensionsalderen og har en ren kørsel rekord.

Leave a comment